Kilpayleisurheiluryhmä s. 09-10 harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Toikan Marja.


Syys-kevätkaudella 2017–2018 harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 Pukinmäenkaaren peruskoulun sivukoululla, ent. Soinisen koululla (Kenttäpolku 3, Helsinki) ja lauantaisin klo 13.00–14.30 Tapanilassa/Liikuntamyllyssä. Ryhmä harjoittelee lauantaisin syys-lokakuun ajan Tapanilassa Hiidenkivenpuistossa (Tapanilan urheilukeskuksen vieressä) ja sisäharjoitukset Liikuntamyllyssä alkavat marraskuussa. Ensimmäinen syyskauden harjoituskerta on ke 27.9.2017.


Joulun aikaan pidetään taukoa ja harjoitukset jatkuvat taas loppiaisen jälkeen kevätkauden harjoituksien merkeissä.


Kesäkauden harjoitukset pidetään Pukinmäen urheilukentällä. Harjoitukset ovat kesällä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.30. Ensimmäiset kesäkauden harjoitukset ovat vapun jälkeen keskiviikkona 2.5.2018. Kesäkauden harjoitukset kestävät toukokuun alusta syyskuun loppuun. Heinäkuussa pidetään 4 viikon treenitauko.


Erän yleisurheilun treenikausi on jaettu muutamaan osaan: syyskausi (loka-joulukuu), kevätkausi (tammi-huhtikuu) ja kesän ulkokausi (toukok-syyskuu, heinäkuussa 4vkon kesätauko). Uusia jäseniä otetaan ryhmiin mukaan pitkin vuotta, jos mukaan mahtuu. Näiden kausien alussa on luontevinta ottaa uusien jäseniä mukaan harjoitusryhmiin mukaan.


Uudet, innokkaat liikkujat voivat tiedustella Tapanilan Erän yleisurheilujaoston toimiston kautta lisätietoja ryhmästä. Ilmoittautuminen on välttämätön ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.


Lisätietoja uusille jäsenille ilmoittautumisesta.

Kilpayleisurheilu, synt. ’09-10

Lisätietoja harjoituspaikoista!

  1. Pukinmäen peruskoulu, osoite Kenttäkuja 12, Hki

  2. Liikuntamylly, osoite Myllypurontie 1, Hki

  3. Tapanilan urheilukeskus, osoite Erätie 3, Hki

  4. Pukinmäen urheilukenttä, osoite Kenttätie 3, Hki

Harkkatiedotteet

  1. ohjelma, kesä 2018

  2. pikaopas, yleisurheilu Erällä (pdf)

  3. kisaajaohje (pdf)

  4. vakuutus: lisenssiin liittyvä, lisäturva

  5. muita jäsentiedotteita