Kilpayleisurheilu: nuoret, aikuiset

Harjoitusryhmistä osa on nimetty kilpayleisurheiluryhmiksi.  Kisayleisurheiluryhmissä on aktiivisesti harjoittelevia ja kisoissa omaa kehistystä hakevia nuoria urheilijan alkuja ja kokeneempiakin kisaajia. Osa heistä tähyää oman ikäluokan SM-kisoihin, osa vielä korkeammalle ja osalla on tavoitteena kehittää itseään urheilijana entistä paremmaksi. Kaikki ryhmien jäsenet ovat kuitenkin sitoutuneet harjoittelemaan yhdessä ryhmän sääntöjen mukaisesti ja osallistumaan kauden aikana kilpailuihin.


Ryhmät harjoittelevat ikäluokasta riippuen 2–3 tai 4–6 kertaa viikossa. ”Isojen kisaryhmillä” (synt. 04 & vanh.) on myös yhteisiä treeniaikoja ja yhteistreenejä, joista enemmän tietoa valmentajien kautta. Yhteisiä kisamatkoja ja seuran omia leirejä järjestetään myös koko kilpayleisurheiluporukalle.


Uudet jäsenetkin voivat hakea kilpayleisurheiluryhmään näin halutessaan. Vuosina 2005–2010 syntyneiden kilpayleisurheiluryhmään voit hakea heti aloittaessasi yleisurheilun, mutta sitä vanhempien kilpayleisurheiluryhmiin eivät uudet yu-harrastajat voi suoraan ilmoittautua, vaan he aloittavat aina ko. ikäluokan harrasteyleisurheiluryhmästä. Eli jos olet synt. 2004 tai aiemmin ja aloitat yleisurheilun harrastamisen esim. toukokuussa 2018, niin käydessäsi ahkerasti harkoissa voisit kesäkauden päätteeksi osallistua oman ikäluokkasi kisaryhmän treeneihin.


Lisätietoja uusille jäsenille ilmoittautumisesta.

Kilpayleisurheilu: