Tapanilan Erän yleisurheilujaoston harjoitusryhmät


Yu-jaoston harjoitusryhmät on jaettu ikäluokkien mukaan. Pienimmillä yu-koululaisilla on harjoitukset kerran viikossa ja vanhemmilla urheilijoilla halutessa useammin. Syntymävuodesta 2010 eteenpäin on mahdollisuus valita perusurheiluharjoituksien sijaan kilpayleisurheiluryhmä. Tällä järjestelyllä toivomme löytävämme jokaiselle sopivan harrastemäärän yhdelle viikolle niin, että kaikki löytävät lajin parista itselleen mielekästä ja motivoivaa tekemistä ja pääsevät nauttimaan liikunnan ilosta omien tavoitteiden mukaisesti. Vasemmalla on lueteltuna kesäkauden 2018 harjoitusryhmät ikävuosittain.


Myös uudet jäsenet (synt. ’05-10) voivat ilmoittautua vuosina 2005–2010 syntyneiden kilpayleisurheiluryhmiin. Mutta sitä vanhempien kilpayleisurheiluryhmiin (s. -04 ja vanhemmat) eivät uudet yu-harrastajat voi suoraan ilmoittautua, vaan he aloittavat aina ko. ikäluokan yleisurheiluharjoitusryhmästä.


Uusia jäseniä otetaan ryhmiin mukaan pitkin vuotta, jos mukaan mahtuu. Kautemme on jaettu muutamaan osaan: syyskausi (loka-joulu), kevätkausi (tammi-huhti) ja kesän ulkokausi (touko-syys). Näiden kausien alussa uusien jäsenien mukaan ottaminen on luontevinta. Yleisurheilukoulujen harjoituksissa on taukoa joulun aikaan ja heinäkuussa (kesätauko: 4vkoa).


Alla olevassa linkissä tiedote (pdf tai doc) kauden 2017–2018 harjoitusryhmien vuoroista ja vastuuhenkilöistä kauden aikana. Uusien jäsenien ilmoittautuminen kesän 2018 toimintaan huhtikuun aikana. Myös vanhat jäsenet varmistavat jatkonsa ohjaajilleen omien harjoituksien yhteydessä. Ilmoittautuminen välttämätöntä ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa. Kesäkauden 2018 ensimmäiset harjoitukset ovat vapun jälkeen ryhmien ohjelman ja treenipäivän mukaisesti.


Ilmoittaudu haluamaasi Tapanilan Erän yleisurheilujaoston harjoitusryhmään sähköpostitse toimisto@tapanilaneranyleisurheilu.net. Kerro ilmoittautuessasi sähköpostitse vähintäänkin haluttu ryhmä (esim. yleisurheilukoulu s. 2011-2013, ke klo17-18), ilmoittautujan nimi, syntymävuosi ja osoite, mahd. ilmoittajan/huoltajan nimi ja yhteystiedot (puhelin, sähköposti). Varsinaisen ilmoittautumisajan päätteeksi voi kysellä vapaita paikkoja harjoitusryhmistä. Ilmoittautumisenne on hyväksytty, kun saatte sähköpostiinne vahvistuksen siitä, että ilmoittautuminen on tullut perille ja haluamaanne harjoitusryhmään on mahtunut vielä mukaan.


Tiedote, kesä ’18 mm. harj.ryhmät&-vuorot, ilm.ohje, maksut

--> tästä tiedote ja ilmoittautumislomake / pdf / doc

--> tästä pikaopas: yleisurheilu Erällä (pdf)


Lisätietoja:

Tapanilan Erän yu-jaosto:

e-mail: toimisto@tapanilaneranyleisurheilu.net

Ilmoittaudu mukaan harjoitusryhmiin

Harjoitusryhmät kesä 2018