Tapanilan Erän yleisurheilujaoston kesäkauden 2018 virallinen ilmoittautuminen on huhtikuun 2018 aikana, mutta tuon jälkeen voi vielä tiedustella vapaita paikkoja harjoitusryhmistä.


Varaa paikkasi harjoitusryhmässä tai aloita yleisurheilu omatoimiurheilijana liittymällä Erän yleisurheilujaoston jäseneksi.


Tästä lisätietoja:

  1. -Tapanilan Erän yleisurheilujaoston jäseneksi liittymisestä

  2. -ilmoittautumisesta yleisurheilujaoston harjoitusryhmiin


Kautemme on jaettu muutamaan osaan: syyskausi (vko loka-joulu), kevätkausi (vko tammi-touko) ja kesän ulkokausi (vko touko-syys). Näiden kausien alussa uusien jäsenien mukaan ottaminen on luontevinta. Yleisurheilukoulujen ja harrasteryhmien harjoituksissa on hivenen taukoa joulun aikaan sekä heinäkuussa (4vkoa). 


Alla olevassa linkissä tiedote (pdf tai doc) kauden 2017–2018 harjoitusryhmien vuoroista ja vastuuhenkilöistä kauden aikana. Uusien jäsenien ilmoittautuminen kesän 2018 toimintaan huhtikuun aikana. Myös vanhat jäsenet varmistavat jatkonsa ohjaajilleen omien harjoituksien yhteydessä. Ilmoittautuminen välttämätöntä ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa. Kesäkauden 2018 ensimmäiset harjoitukset ovat vapun jälkeen ryhmien ohjelman ja treenipäivän mukaisesti.


Tiedote, kesä ’18 mm. harj.ryhmät&-vuorot, ilm.ohje, maksut

--> tästä tiedote ja ilmoittautumislomake / pdf / doc

--> tästä pikaopas: yleisurheilu Erällä (pdf)


Lisätietoja:

Tapanilan Erän yu-jaosto:

e-mail: toimisto@tapanilaneranyleisurheilu.net

Ilmoittautuminen kesäkaudelle 2018

Harjoitusryhmät kesä 2018