Vuosina 2006–2007 vasta yleisurheilua harrastamaan alkavien harjoitus- ja samalla ko. ikäluokan harrasteyleisurheiluryhmä kokoontuu kerran viikossa. Harjoituksissa pyritään käymään monipuolisesti läpi eri yleisurheilulajeja – kuunnellen ryhmän kiinnostusta. Ryhmän vastuuohjaajana toimii Lindbergin Rita.


Ryhmä harjoittelee sisäharjoituskaudella 2016–2017 (syksy, kevät) tiistaisin klo 17.30–19.00 Liikuntamyllyssä. Ensimmäinen syyskauden harjoituskerta on ti 20.9.2016. Syyskauden harjoitukset kestävät syyskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin. Joulun aikaan pidetään taukoa ja harjoitukset jatkuvat taas loppiaisen jälkeen alkaen kevätkauden harjoituksien merkeissä. Harjoitukset alkavat aina yhdessä ulkona tehtävällä lämmittelyllä.


Toukokuussa, vapun jälkeen alkavat kesäkauden ulkoharjoitukset. Tuolloin harjoitukset siirtyvät Pukinmäen kentälle ja harjoitukset ovat maanantaisin klo 18.00-19.30. Ensimmäinen kesäkauden ulkoharjoituskerta on vapun jälkeen. Kesäkausi käsittää harjoitukset toukokuusta syyskuun loppuun, heinäkuussa pidetään 4vkon kesätauko.


Erän yleisurheilun treenikausi on jaettu muutamaan osaan: syyskausi (n. vko 38–50), kevätkausi (n. vko 2–17) ja kesän ulkokausi (n. vko 18–39, heinäkuussa 4vkon kesätauko). Uusia jäseniä otetaan ryhmiin mukaan pitkin vuotta, jos mukaan mahtuu. Näiden kausien alussa on luontevinta ottaa uusien jäseniä mukaan harjoitusryhmiin mukaan.


Uudet, innokkaat liikkujat voivat tiedustella Tapanilan Erän yleisurheilujaoston toimiston kautta lisätietoja ryhmästä. Ilmoittautuminen on välttämätön ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.


Lisätietoja uusille jäsenille ilmoittautumisesta.


Huom! Harrasteyleisurheiluryhmässä liikkuminen ei ole kuitenkaan este kisoihin osallistumiselle. Treenimäärä on vain kilpayleisurheiluryhmää vähäisempi.

Harrasteyleisurheilu, synt. ’06-07

Lisätietoja harjoituspaikoista!

  1. Liikuntamylly, osoite: Myllypurontie 1, Hki

  2. Pukinmäen peruskoulu, osoite: Kenttäkuja 12, Hki

  3. Tapanilan urheilukeskus, osoite: Erätie 3, Hki

  4. Pukinmäen urheilukenttä, osoite: Kenttätie 3, Hki

Harkkatiedotteet

  1. ohjelma, syksy 2016

  2. ohjelma, kevät 2017

  3. ohjelma, kesä 2017

  4. pikaopas, yleisurheilu Erällä (pdf)

  5. vakuutus: lisenssiin liittyvä, lisäturva

  6. muita jäsentiedotteita