Vuonna 2003 ja sitä vanhempien vasta yleisurheilua harrastamaan alkavien harjoitus- ja samalla ko. ikäluokkien harrasteyleisurheiluryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa. Harjoituksissa pyritään käymään monipuolisesti läpi eri yleisurheilulajeja – kuunnellen ryhmän kiinnostusta. Ryhmän vastuuohjaajana toimii Lindbergin Rita. Ryhmän ”vanhojen jäsenien” on mahdollisuus pyrkiä puolen vuoden aktiivisen harjoittelun jälkeen siirtyä ko. ikäluokan kisaryhmään.


Ryhmä harjoittelee sisäharjoituskaudella 2016–2017 (syksy, kevät) tiistaisin klo 16.30–17.30 Liikuntamyllyssä ja torstaisin klo 17.30-19.00 Eläintarhan tunnelissa. Ensimmäinen syyskauden harjoituskerta on ti 20.9.2016. Syyskauden harjoitukset kestävät syyskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin. Joulun aikaan pidetään taukoa ja harjoitukset jatkuvat taas loppiaisen jälkeen alkaen kevätkauden harjoituksien merkeissä. Harjoitukset alkavat aina yhdessä ulkona tehtävällä lämmittelyllä.


Toukokuussa alkavat kesäkauden ulkoharjoitukset. Tuolloin harjoitukset siirtyvät Pukinmäen kentälle. Kesäkaudella harjoitukset ovat maanantaisin klo 16.30–18.00 ja keskiviikkoisin klo 17.45–19.00. Ensimmäinen kesäkauden ulkoharjoituskerta on vapun jälkeen. Kesäkausi käsittää harjoitukset toukokuusta syyskuun loppuum, heinäkuussa pidetään 4vkon kesätauko.


Erän yleisurheilun treenikausi on jaettu muutamaan osaan: syyskausi (n. vko 38–50), kevätkausi (n. vko 2–17) ja kesän ulkokausi (n. vko 18–39, heinäkuussa 4vkon kesätauko). Uusia jäseniä otetaan ryhmiin mukaan pitkin vuotta, jos mukaan mahtuu. Näiden kausien alussa on luontevinta ottaa uusien jäseniä mukaan harjoitusryhmiin mukaan


Uudet, innokkaat liikkujat voivat tiedustella Tapanilan Erän yleisurheilujaoston toimiston kautta lisätietoja ryhmästä. Ilmoittautuminen on välttämätön ennen ensimmäisiin harjoituksiin tuloa.


Lisätietoja uusille jäsenille ilmoittautumisesta.


Huom! Harrasteyleisurheiluryhmässä liikkuminen ei ole kuitenkaan este kisoihin osallistumiselle. Treenimäärä on vain kilpayleisurheiluryhmää vähäisempi.

Harrasteyleisurheilu, s. ’03 & vanh.

Lisätietoja harjoituspaikoista!

  1. Liikuntamylly, osoite Myllypurontie 1, Hki

  2. Eläintarhan tunneli, osoite Vauhtitie 6, Hk

  3. Tapanilan urheilukeskus, osoite Erätie 3, Hki

  4. Pukinmäen urheilukenttä, osoite Kenttätie 3, Hki

Harkkatiedotteet

  1. ohjelma, syksy 2016

  2. ohjelma, kevät 2017

  3. ohjelma, kesä 2017

  4. pikaopas, yleisurheilu Erällä (pdf)

  5. vakuutus: lisenssiin liittyvä, lisäturva

  6. muita jäsentiedotteita