Erän harrasteyleisurheilu: lapset, nuoret, aikuiset

Erän harrasteyleisurheilu on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat harrastaa yleisurheilua. Ryhmät soveltuvat hyvin vasta harrastamaan alkaville tai niille, jotka haluavat harrastaa esim. toisen harrastuksen rinnalla yleisurheilua. Harjoituksissa pyritään käymään monipuolisesti läpi eri yleisurheilulajeja.


Lasten yleisurheiluryhmien piiriin kuuluu näistä harrasteyleisurheilun ryhmistä vuosina 2006–2007 ja vuosina 2004–2005 syntyneiden harjoitusryhmät. Heillä on harjoitukset kerran viikossa. Syys-kevätkaudella 2016-2017 harjoitukset ovat tiistaisin klo 17.30-19.00 Liikuntamyllyssä. Kesäkaudella siirrytään harjoittelemaan ulos Pukinmäen kentälle ja tuolloin harjoitukset ovat maanantaisin klo 18.00-19.30.


Nuorten ja aikuisten harrasteyleisurheiluryhmä synt. 2003 ja vanhemmat harjoittelee taas kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset ovat syys-huhtikuussa ti & to. Kesäkaudella harjoitukset ovat ma & ke. Uudet yu-harrastajat aloittavat näissä ikäluokissa tästä ryhmästä, jonka jälkeen voi esimerkiksi siirtyä kisaryhmiin.


Harrastaminen ei ole este kisaamiselle. Myös kaikki harrasteryhmien urheilijat ovat tervetulleita kisatoimintaan. Jos ei heti uskalla lähteä piirin kisoihin, niin kaikki ovat tervetulleita mukaan seuran omiin harkkakisoihin.


Lisätietoja uusille jäsenille ilmoittautumisesta.


Harraste-

yleisurheilu: